seuretlawall | 04 Јануар, 2019 22:24
Slastičarna - kolači, sladoled, čokolade, slastice - Split
❤️ Click here: Torte i kolači split
S pomoću kolačića web-mjesto pamti vaše radnje i željene postavke poput prijave, jezika, veličine fonta i drugih željenih postavki koje se odnose na prikaz tijekom duljeg razdoblja, pa ih nije potrebno ponovno unositi pri svakom povratku na web-mjesto odnosno pri pregledavanju njegovih različitih stranica. Taj nam je povratak dokaz da nešto radimo kako treba. Mnoge naše stranice s pomoću kolačića pamte sljedeće: vaše željene postavke koje se odnose na prikaz, poput postavki kontrasta boja ili veličine fonta informacije o tome jeste li već odgovorili na anketu o korisnosti sadržaja kako vam pitanje ne bi ponovno iskočilo informacije o tome slažete li se s uporabom kolačića za ovo web-mjesto. Vrhunski domaći kolači i slastice dio su ponude tvrtke Kuća Kolača d.
Maskarpone sir umutiti sa šećerom u prahu, dodati u njega otopljenu čokoladu, puding, šlag od slatke pavlake, kakao i želatin. Naše svadbene torte osim što su jako fotogenične te će sjajno izgledati na vašim svadbenim fotografijama, nestat će u tren oka. Ne možemo ni mi.
Kada nam dolazite na Mažuranićevo šetalište? Belanca odvojiti od žumanaca. Na isti način pripremiti i braon kore samo u fil dodati kakao. Kuća kolača proizvodi i suhe kolače poput čačkalica i šapa. U odgovarajući pravougaoni kalup staviti svetlu koru i premazati je polovinom čokoladnog fila. Naše svadbene torte osim što su jako fotogenične te će sjajno izgledati na vašim svadbenim fotografijama, nestat će u tren oka. Za detaljne informacije kliknite na. Zatim naneti drugu svetlu koru, premazati je preostalim čokoladnim filom i preklopiti drugom tamnom korom. Ima li boljeg trenutka za otvaranje vrata slastičarne od predbožićne euforije?
Slastičarna - kolači, sladoled, čokolade, slastice - Split - Postavke kolačića možete podesiti u svom internet pregledniku ili ih u potpunosti blokirati. Preko vanil-krema uzdužno utisnuti banane i premazati ih preostalim vanil-kremom.
Foto: Dobra hrana Za žute kore: 8 jaja 150 g šećera 100 g brašna 100 g gustina Za braon kore: 8 jaja 150 g šećera 100 g brašna 100 g gustina 2 kašike kakaoa Za čokoladni fil: 1 želatin u prahu 250 g maskarpone sira 250 g kuvanog pudinga od čokolade 25 g kakaoa 100 g čokolade za kuvanje 50 g šećera u prahu 2,5 dl slatke pavlake Za vanil-krem: 1 želatin u prahu 300 g kuvanog pudinga od vanile 2,5 dl slatke pavlake Ostali sastojci: 6 banana 3 dl slatke pavlake Žute kore: 1. Belanca odvojiti od žumanaca. Posebno sjediniti žumanca sa 100 g šećera i mutiti dok se šećer ne otopi. Odvojeno umutiti belanca u čvrst sneg pa postepeno dodavati 50 g šećera i mutiti dok se šećer ne otopi. Sjediniti žumanca sa belancima, dodati brašno i gustin te polako promešati da bi se dobila ujednačena smesa. Od pripremljene smese u odgovarajućoj pravougaonoj tepsiji obloženoj papirom za pečenje na temperaturi od 200 ºC ispeći dve kore. Na isti način pripremiti i braon kore samo u fil dodati kakao. Od dobijene smese ispeći dve kore. Želatin preliti sa 4 kašike vode i ostaviti da nabubri. Maskarpone sir umutiti sa šećerom u prahu, dodati u njega otopljenu čokoladu, puding, šlag od slatke pavlake, kakao i želatin. Sve sastojke polako promešati da bi se dobila ujednačena smesa. Želatin preliti sa 4 kašike vode i ostaviti da nabubri. Slatku pavlaku umutiti u čvrst šlag, dodati u njega puding od vanile i želatin te polako promešati. U odgovarajući pravougaoni kalup staviti svetlu koru i premazati je polovinom čokoladnog fila. Prekriti tamnom korom i premazati polovinom vanil-krema. Preko vanil-krema uzdužno utisnuti banane i premazati ih preostalim vanil-kremom. Zatim naneti drugu svetlu koru, premazati je preostalim čokoladnim filom i preklopiti drugom tamnom korom. Pripremljenu tortu odozgo premazati umućenim šlagom od slatke pavlake i dekorisati po želji.
« | Јануар 2019 | » | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
По | Ут | Ср | Че | Пе | Су | Не |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 | 31 |